A ZINZINO TUDOMÁNYOS HÁTTERE

Ők a világ legjobbjai között számontartott wellness és táplálkozástudományi szakemberei, akik kidolgozták a rendszert, amely egy új tudományág, az ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY elvei és tesztek alapján kifejlesztett étrend-kiegészítőkből áll. Célunk az Omega-6 és Omega -3 zsírsavak helyes egyensúlyának visszaállítása és megtartása táplálkozási tanácsok, illetve magas színvonalú termékek segítségével.

DR. PAUL CLAYTON

Dr. Clayton úttörő szerepet tölt be az élelmiszerek és növényi összetevők farmakológiai hatásainak tanulmányozásában és annak vizsgálatában, hogy azok hogyan hatnak az egészségre és a fizikai teljesítményre. PhD fokozatát neurofarmakológiából szerezte az Edinburgh-i Egyetemen.

DR. ANGELA M. RIZZO​

Dr. Rizzo a lipidek biokémiájának szakértője. A Milánói Egyetem biokémia professzora. Számos publikációja jelent meg többek
között a Journal of the American College of Nutrition és a Nutrition Journal szakfolyóiratokban.

OLA EIDE

Mr. Eide az iparágban vezető szerepet játszó BioActive Foods AS alapítója. Számos vezetői posztot töltött be: többek között a norvég és a skandináv élelmiszeripari kutatási program igazgatótanácsának elnökeként, a Mills DA innovációs igazgatójaként, illetve a Tine norvég tejgyár kutatás-fejlesztési igazgatójaként.

DR. ANANTHARAJ ABRAHAM

Dr. Abraham több mint 40 évnyi tapasztalattal rendelkezik az egészség és a táplálkozás területén. 1974-ben diplomázott orvosként és állami kórházakban és az orvostudomány több ágában is tapasztalattal rendelkezik. 2016-tól 2019-ig Dr. Abraham a Nestlé malajziai leányvállalatánál dolgozott orvosi tanácsadóként.

ISMERD MEG A LEGYEN EGÉSZSÉGES BRAND ALAPÍTÓIT, AKIK ELJUTTATJÁK HOZZÁD AZ EGÉSZSÉGET!

AZ EGÉSZSÉG AZ INSPIRÁCIÓNK, MOTIVÁCIÓNK, KÜLDETÉSÜNK!

Mindenkit foglalkoztat az egészsége, hiszen jólétünk és biztonság érzetünk egyik legfontosabb alapja és a megfelelő életminőség elválaszthatatlan része. Az egészség jövőnk legnagyobb befolyásoló tényezője, melyet minden eszközünkkel, és tudásunkkal elhivatottan támogatunk. A Legyen Egészséges csapata előnyt szeretne nyújtani mindazoknak, akik megbízható megoldásokkal kívánnak tenni egészségük érdekében.

A jobb egészség alapja a szervezet egyensúlyának megteremtésében rejlik, mely érinti a sejtek, a bélflóra és az immunrendszer erősítését. Az egészség program előtt egy speciális teszttel indítunk.

Ekkor megkezdhetjük a Zinzino egészség protokollt, amely 3 lépésből áll:

  • Gyengéden egyensúlyba hozzuk szervezeted.
  • Fokozzuk ellenállóképességed.
  • Helyreállítjuk teljesítőképességed.

Folyton azon dolgozunk, hogy szakértelmünk és termékeink segítségével minél többen élhessenek teljesebb és egészségesebb életet.