Rohanó világ

Nincs időd ebédelni. Két megbeszélés között is gyorsan kell csillapítani az éhségedet!

Energia és Protein!

Bárhová magaddal viheted

Rohanó világ

Nincs időd ebédelni. Két megbeszélés között is gyorsan kell csillapítani az éhségedet!

Energia és Protein!

Bárhová magaddal viheted

PÖRGŐS ÉLETMÓD MELLETT IS RÁPÖRÖGHETSZ AZ EGÉSZSÉGEDRE!

Egyes becslések szerint az emberek 12%-a nem fogyaszt elegendő proteint és több, mint a fele nem étkezik megfelelően. Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének felmérései alapján több, mint egy milliárd embernek nem kielégítő a fehérje bevitele. 

Ami ennél is megdöbbentőbb, hogy jelentős részük jómódban él, csak állandóan rohan. A Zinzino éppen ezért a rohanóknak és a sportolóknak kifejlesztett két olyan terméket, amelyek együttesen:

 • Pótolják fehérje beviteled;
 • Gondoskodnak rostbeviteledről;
 • Alacsony cukortartalmuk;
 • Magas energiatartalmuk;
 • GMO- és növényvédőszer-mentesek;
 • WADA-barát termékek, így élsportolók is fogyaszthatják.

Mindig legyen nálad egy Zinzino Energy Bar és Protein Bar, hogy két főétkezés közt is könnyedén, energikusan és fitten vedd az akadályokat a sportéletben, vagy karriered építésében!

TANÁCSADÓINK SEGÍTSÉGÉVEL KALKULÁLD KI, HOGY HÁNY SZELET EGÉSZSÉGES ÉLVEZETRE VAN SZÜKSÉGED EGY HÓNAPBAN!

MENNYEI FALATOK IDŐ- ÉS ENERGIAHIÁNYRA

A Zinzino Protein Bar fehérjeszelete és az Energy Bar energiaszelete az olyan egészségtudatos és aktív emberek számára lett kitalálva, akik útközben, két meeting közt, esetleg edzés előtt vagy után szeretnének olyan snacket, amit könnyen, gyorsan fogyaszthatnak és nemcsak egy mellékétkezést, de akár egy jó kis nassolást is kiválthatnak vele.
A márka táplálkozás tudósai keményen dolgoztak, hogy elérjék a legkiválóbb és legfinomabb összetevők kombinációját mindkét termék esetében.

Így született a Protein Bar, amely mennyei citromossajttorta, illetve csokoládé ízben gondoskodik fehérje bevitelünkről, táplálja izmainkat és segít az alakformálásban, testépítésben. A Zinzino termékfejlesztésének másik eredménye az Energy Bar Nut & Seed energiaszelet, amely mandulával, datolyával, szupermagokkal (pl.: chiamag, quinoa, tökmag, szezámmag) és inulinnal tölt fel, hogy energikus légy és könnyebb legyen emésztésed, anyagcseréd. Az egy perces nassolnivalóknak minden elfoglalt és aktív ember táskájában helye van!

VIGYÁZZ, MERT AZ ENERGIA- ÉS FEHÉRJEHIÁNY VESZÉLYES!

A rohanó életmód egyik legveszélyesebb hozománya, hogy táplálkozásunk felborul és szervezetünk nem vagy nem megfelelő időben jut bizonyos tápanyagokhoz.

Nézzük, hogy energia- és fehérjeszinted csökkenése milyen tünetekkel és következményekkel járhat.

VIGYÁZZ, MERT AZ ENERGIA- ÉS FEHÉRJEHIÁNY VESZÉLYES!

A rohanó életmód egyik legveszélyesebb hozománya, hogy táplálkozásunk felborul és szervezetünk nem vagy nem megfelelő időben jut bizonyos tápanyagokhoz.

Nézzük, hogy energia- és fehérjeszinted csökkenése milyen tünetekkel és következményekkel járhat.

AZ ALACSONY FEHÉRJESZINT JELEI ÉS KÖVETKEZMÉNYEI

Mint minden másnak, úgy a fehérjének a hiányát is jelzi szervezetünk, méghozzá hajunk és körmeink elvékonyodásával, a szellemi teljesítőképességünk és a hangulatunk ingadozásával. Árulkodó jel lehet még a gyenge, nehezen épülő és regenerálódó izomzat is.

Mivel a protein egy olyan fontos anyag, amelyből az immunrendszerünkben lévő antitestek felépülnek, fehérjehiányos állapotban védtelenek leszünk a vírusos és bakteriális fertőzésekkel szemben, hiszen protein hiányában nem képes szervezetünk antitestek előállítására.

Energiaszinted romlása folyamatosan fog bekövetkezni azzal, hogy szervezetedben csökken a fehérje szintje, amely a test oxigén ellátását végző vörösvértestekben a hemoglobin egyik legfontosabb építőeleme. Ha szerveink, különösen agyunk nem kap elég oxigént, akkor nem képes megfelelően ellátni feladatát. Ez aktív életmód mellett extra fizikai és mentális megterhelést jelent a teljes szervezetnek.
A megoldás éppen ezért a fehérje tudatos pótlásában rejlik.

AZ ENERGIAHIÁNY TÜNETEI ÉS KÖVETKEZMÉNYEI

A fizikai és lelki fáradtság egy igen összetett jelenség. Hátterében számos dolog állhat, amelyek közvetlen vagy közvetve váltják ki a kimerültséget. Fizikális energia szintünk csökkenését okozhatja és fokozhatja, ha túlzott fizikai aktivitás mellett nem megfelelő táplálkozásunk. 

Ha étrendünk kalóriaszegény, nem tartalmaz elegendő vitamint, ásványi anyagot, proteint, rostokat, antioxidánsokat és más fontos és értékes fito- és mikrotápanyagokat, akkor egy idő után fizikai és lelki hiánytünetekkel kell számolnunk. Az energiahiány gyakran jelentkezik fáradékonyság, kimerültség, testsúly problémák, emésztőrendszeri és mentális panaszok formájában. Ha testünk nem jut elegendő tápanyaghoz akkor vagy feléli tartalékait vagy őrült raktározásba kezd. 

Az energiahiány egy nagy stresszforrást jelent szervezetünk számára, ami elkezdhet olyan hormonokat termelni, amelyek tovább rontják a helyzetet (pl.: kortizol). Nagyon fontos, hogy energia szintünket hamar helyreállítsuk, mert teljesítőképességünk romlása mellett számos más egészségügyi kárral is számolhatunk. Ilyen károk a cukorbetegség és a pajzsmirigy betegségek, iletve az elhízás is. 

Emellett könnyen felborulhat bélflóránk egyensúlya, anyagcserénk és emésztőrendszerünk teljes harmóniája. Ezeket megelőzendő, ragaszkodjunk a főétkezésekhez a megfelelő időben és köztük fogyasszunk energiaszeletet.

TALÁLD MEG A FITT, ENERGIKUS, DINAMIKUS ÉS EGÉSZSÉGES HÉTKÖZNAPOK TITKÁT AZ ÉLJEN EGÉSZSÉGES ENERGIA+PROTEIN CSOMAGJAIVAL!

5 OK, AMIÉRT JOBBAN JÁRSZ A ZINZINO ENERGY ÉS A PROTEIN BARRAL, MINT EGY ÁTLAGOS PROTEIN ÉS ENERGIA SZELETTEL

100% TERMÉSZETES

A Zinzino megbízható bio gazdaságokból szerzi be termékei alapanyagait, az előállítás során pedig különös gondot fordítanak arra, hogy étrend-kiegészítő és wellness termékeiket 100%-ig természetes összetevőkből készítsék.

ALACSONY CUKORTARTALOM

Hozzáadott cukor nélkül élvezhetjük a termékek természetes édes ízét. A Zinzino Protein Bar megfelel az EFSA követelményeknek, miszerint 100 gr termékben maximum 5 gr cukor lehet ahhoz, hogy alacsony cukortartalmúnak nevezzük.

NINCSENEK BENNÜK TILTOTT SZEREK

Ez kiemelten fontos élsportolók számára. A Zinzino legtöbb terméke WADA-barát, így azt biztonsággal fogyaszthatják akár versenyfelkészülés alatt is a testépítők, fitness versenyzők és más sportolók is.

VEGÁNOK IS FOGYASZTHATJÁK

A Zinzino Energy Bar energia szelete a THE VEGAN SOCIETY által elismert és hivatalosan regisztrált vegán termék, amelyet bátran fogyaszthatnak a vegerátiánus és a vegán étrend követői egyaránt.

GMO-MENTESEK

A Zinzino termékei nem tartalmaznak génmódosított anyagokat és válogatott hozzávalóit nem kezelték a termesztés során növényvédőszerekkel. A márka csak a legmegbízhatóbb gazdaságokból szerzi be alapanyagait.

MI VAN A PROTEIN BARBAN?

MI VAN AZ ENERGY BARBAN?

FONTOS SZÁMUNKRA IS, HOGY MEGBÍZHATÓ TERMÉKEKET KÍNÁLJUNK

A Protein Bar és az Energy Bar olyan összetevőket tartalmaznak és olyan recept alapján készültek, amelyet az EFSA (az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) számos szempont alapján az egészségünkre nézve előnyösnek igazolt. A termékek mögött olyan táplálkozás tudósok állnak, mint például az elismert Prof. Dr. Paul Clayton. Örülünk, hogy a Legyen Egészséges! brand egy ilyen világmárka független partnere és hasznos étrend-kiegészítő, immunerősítő és wellness termékekkel szolgálhatja ki a magyar piacot.

HISZÜNK A TERMÉKEINKBEN. DE A LEGNAGYOBB AJÁNDÉK ÜGYFELEINK VISSZAJELZÉSE.

A ZINZINO TUDOMÁNYOS HÁTTERE

A tudományos alapokra helyezett, innovatív és hatékony termékek mögött komoly szakmai apparátus áll. A Zinzino világszinten elismert kutatókat, professzorokat és táplálkozás tudósokat emelt Tudományos Tanácsadó Testületébe, akik segítségével és iránymutatásával vállalatunk kiváló termékeket készít fogyasztói számára.

DR. PAUL CLAYTON

Dr. Clayton úttörő szerepet tölt be az élelmiszerek és növényi összetevők farmakológiai hatásainak tanulmányozásában és annak vizsgálatában, hogy azok hogyan hatnak az egészségre és a fizikai teljesítményre. PhD fokozatát neurofarmakológiából szerezte az Edinburgh-i Egyetemen.

DR. ANGELA M. RIZZO​

Dr. Rizzo a lipidek biokémiájának szakértője. A Milánói Egyetem biokémia professzora. Számos publikációja jelent meg többek
között a Journal of the American College of Nutrition és a Nutrition Journal szakfolyóiratokban.

OLA EIDE

Mr. Eide az iparágban vezető szerepet játszó BioActive Foods AS alapítója. Számos vezetői posztot töltött be: többek között a norvég és a skandináv élelmiszeripari kutatási program igazgatótanácsának elnökeként, a Mills DA innovációs igazgatójaként, illetve a Tine norvég tejgyár kutatás-fejlesztési igazgatójaként.

DR. ANANTHARAJ ABRAHAM

Dr. Abraham több mint 40 évnyi tapasztalattal rendelkezik az egészség és a táplálkozás területén. 1974-ben diplomázott orvosként és állami kórházakban és az orvostudomány több ágában is tapasztalattal rendelkezik. 2016-tól 2019-ig Dr. Abraham a Nestlé malajziai leányvállalatánál dolgozott orvosi tanácsadóként.

A HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN LEGYEN NÁLAD MINDEN NAP 1 ZINZINO PROTEIN BAR ÉS 1 ZINZINO ENERGY BAR!

Protein Bar

1 doboz (4x45g)

7.657 Ft

6.900 Ft

757 Ft megtakarítás

Protein Bar

1 doboz (4x45g)

7.657 Ft

6.900 Ft

757 Ft megtakarítás

Energy Bar

1 doboz (4x40g)

7.657 Ft

6.900 Ft

757 Ft megtakarítás

Válaszd a kényelmet és fizess elő személyre szabott Energia és Protein csomagunkra. Az Legyen Egészségesen csapata segít az ideális termékek kiválasztásában, amelyeket havonta eljuttat otthonodba. Automatizált rendszerünknek köszönhetően sosem kell bajlódnod a megrendeléssel.

HASZNOS INFORMÁCIÓK
ENERGIA SZELET

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

26% MANDULA
A mandula tápanyagokban, E-vitaminban, mangánban és magnéziumban gazdag. Nagyszerű réz-, foszfor-, niacin-, rost- és andioxidáns-forrás. Más csonthéjasokhoz képest magasabb a tápanyagtartalma és nagyobb mennyiségben tartalmaz hasznos, egyszeresen és többszörösen
telítetlen zsírsavakat, antioxidánsokat. A mandula természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

20% DATOLYA
A datolya kiváló vas-, rost-, A-vitamin- és káliumforrás. Az alapvető ásványi anyagok, mint a kalcium, foszfor, nátrium, magnézium és cink a világ egyik legegészségesebb ételévé teszik. A datolya nagy mennyiségben tartalmaz oldható rostokat, ami nélkülözhetetlen az egészséges bélműködéshez, illetve az étel kényelmes áthaladásához a bélcsatornán. A datolya természetesen előforduló cukrokat, például glükózt, fruktózt és szacharózt tartalmaz. Ezért
tökéletes nassolnivaló, ha gyorsan energiára van szükség.

8% TÖKMAG
A tökmag rendkívül sokféle antioxidáns hatású növényi tápanyagot tartalmaz, így fenolsavakat és polifenolokat (pl. lignin) is. A tökmag egészségmegőrző hatású növényi fitoszterolokat is tartalmaz. A tökmag kiváló cink-, vas-, foszfor-, magnézium-, mangán- és rézforrás. Éppen azért a fenti tápanyagok beviteléhez az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ajánlja a fogyasztását. Emellett a tökmag rengeteg élelmi rostot, fehérjét és esszenciális omega-3
és omega-6 zsírsavat tartalmaz.

6% SZEZÁMMAG
Tápanyagtartalmának, vitamin- és ásványianyag-, illetve természetes olajtartalmának, valamint a kalciumból, vasból, magnéziumból, foszforból, mangánból, rézből, cinkből, rostokból, tiaminból, B6-vitaminból, folsavból, fehérjéből és triptofánból álló organikus alkotóelemeinek köszönhetően a szezámmag pozitív élettani hatásokkal rendelkezik. A szárított, egész szezámmagok 23%-ban szénhidrátból állnak, továbbá 12% élelmi rostot, 50% zsírt és 18% fehérjét tartalmaznak.

6% QUINOA
A quinoa magas fehérjetartalmú, és egyike azon kevés növényi eredetű táplálékoknak, amely mind a kilenc esszenciális aminosavat is tartalmazza, vagyis kiváló fehérjeforrás. Nagyobb mennyiségű és jobb minőségű fehérjét tartalmaz, mint a legtöbb szemes gabonaféle. Rost-, magnézium, B-vitamin-, vas-, nátrium-, kalcium, foszfor-, E-vitamin és flavonoidtartalma (növényi
antioxidáns) is magas.

5% CHIAMAG
A chiamag rendkívül gazdag tápanyagokban, továbbá nagyszerű löketet ad az energiaszintnek, éppen ezért is válhatott az egyik legnépszerűbb szuperétellé az egészségtudatos emberek körében. A chiamag igen hasznos, ami leginkább magas rost-, omega-3 zsírsav-, fehérje-, A-, B-, E- és D-vitamin- és ásványianyag-tartalmának (például kén, vas, jód, magnézium, mangán,
niacin, és tiamin) köszönhető; emellett rendkívül gazdag antioxidánsokban.

5 % INULIN
Az inulin oldható élelmi rost, ami számos növényben megtalálható, de leggyakrabban cikóriából állítják elő. A természetesen előforduló poliszacharidot/fruktánt a szervezet nem dolgozza fel, ezért az inulin csak minimális hatással van a vércukorszint emelkedésére. Javítja a kalcium
felszívódását, és valószínűleg a magnéziumét is, miközben hozzájárul a hasznos bélbaktériumok szaporodásához.

TÁPÉRTÉK

(a 2008/100/EK és 2011/1169/EK EU irányelvek alapján):
 per 100 gper 40 g
Energia1699 kJ / 410 kca679 kJ / 164 kcal
Zsír23,5 g9,4 g
ebből telített zsír2,6 g1,0 g
Szénhidrát28,1 g11,3 g
ebből cukor15,8 g6,3 g
Rost26,0 g10,4 g
Fehérje11,1 g4,4 g
0,05 g0,02 gFinom energiaszeletünk tökéletes és egészséges fogás edzés előtt, után vagy útközben fogyasztva. Telis-tele mandulávaldatolyával és egy maroknyi szuper maggal, mint a chiamag, a quinoa, a tökmag és a szezámmag – rosttartalmát inulinnal növeltük a tökéletes hatásért.

A hozzávalókat egészségtudatos emberek környezetbarát farmokról válogatták össze. Természetesen vegán, GMO-mentes és csak természetben előforduló cukrokat tartalmaz.

FŐBB ELŐNYÖK

 • MAGAS ENERGIATARTALOM – gyors és hosszantartó „üzemanyag“
 • MAGAS ROSTTARTALOM1 – a 10 g hasznos rost jó hatással van szervezetünkre
 • HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL – jusson energiához a cukor utáni vágy nélkül
 • VEGÁN – mindenki fogyaszthatja
 • GMO- ÉS NÖVÉNYVÉDŐSZER-MENTES – biztos lehet benne, hogy a legjobb alapanyagok felhasználásával készült
 • WADA-BARÁT – a sportolók is biztonságosan fogyaszthatják a szeleteket, amelyekben nincsenek tiltott összetevők

ROSTBAN GAZDAG

A Zinzino energiaszelet 10,4 g élelmi rostot tartalmaz, ami a felnőtteknek ajánlott napi bevitel több mint 42%-a. Az élelmi rostok jó hatással vannak az emésztőrendszerre, a koleszterinszintre és jóllakottságérzést biztosítanak.

HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL

Az energiaszelet nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A gyümölcsök és diófélék azonban tartalmaznak természetes cukrot. Mivel a cukrot a rostok kötik meg, így pozitív hatással van testünk anyagcseréjére. A rostok segítenek lassítani a cukrok felszívódását, ami megakadályozza, hogy a cukor közvetlenül a májba jusson. Ezért a Zinzino energiaszelet tökéletes hozzávalóinak köszönhetően azonnal feltölti energiával.

VEGÁN

A Zinzino energiaszelet minden összetevője tanúsítottan vegán forrásból származik, ezért vegánok, vegetáriánusok is fogyaszthatják, vagy bárki más, akinek energiára van szüksége és egy nagyon finom energiaszeletre vágyik

GMO:

A Zinzino energiaszelet nem tartalmaz GMO-alapú szójából és/vagy kukoricából származó összetevőket és/vagy GMO-alapú élelmiszer-adalékokat, illetve aromákat.

WADA:

Sem a Zinzino energiaszelet, sem bármelyik összetevője nem tartalmaz és nem is került érintkezésbe olyan termék(ek)kel, amely szerepel az IOC és/vagy a WADA tiltólistáján.

NEHÉZFÉMEK:

A Zinzino energiaszelet tanúsítottan nem tartalmaz nehézfémeket, és megfelel az EU 1881/2006/EK számú rendeletének.

ROVARIRTÓ SZEREK:

A Zinzino energiaszelet tanúsítottan nem tartalmaz rovarirtószer-maradványokat és megfelel az EU 396/2005/EK irányelvének.

NANOTECHNOLÓGIA:

A Zinzino energiaszelet tanúsítottan mentes a nanorészecskéktől.

GLUTÉNMENTES:

A Zinzino energiaszelet nem tartalmaz gluténtartalmú gabonaféléket (búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut) vagy azokból készült termékeket.

KISZERELÉS:

Egy doboz 4 db, 40 grammos Zinzino energiaszeletet tartalmaz. Minden szelet egyenként van csomagolva.

KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE:

Az egyes szeletek csomagolófóliája is tartalmaz nyomtatott információkat, de kizárólag angol nyelven. A dobozon az összes információt, így az összetevők listáját is saját nyelvén olvashatja.

TARTALMAZHAT:

Mogyoróféléket és azokból készült termékeket. Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

TÁROLÁS:

Száraz, 15–22 °C-os, napfénytől védett helyen tárolja.

ÖSSZETEVŐK:

mandula (25,5%), datolya (20%), izomalto-oligoszacharid* (14%), tökmag (8,2%), szezámmag (6,1%), quinoa pehely (6,1%), nedvesítőanyag (glicerin) (7%),
inulin (5%), chiamag (salvia hispanica) (5%), olívaolaj (4%).

*Bár az izomalto-oligoszacharid glükózforrás, de glikémiás indexe alacsony, mindössze 34.

HASZNOS INFORMÁCIÓK
PROTEIN SZELET

Összetevők

Csokoládéízű: tejfehérje, tejcsokoládé mesterséges édesítőszerrel 20% (maltit, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), vanília), töltőanyag (polidextróz), stabilizátor (szorbitszirup), hidrolizált búzasikér, nedvesítőszer (glicerin), kakaómassza, növényi rostok (gumiarábikum), alacsony zsírtartalmú kakaó, napraforgóolaj, emulgeálószer (citromsav- észter (E472c)), ásványi só*, aromák, édesítőszer (szukralóz).
*PANSALT®.

Citromossajttorta-ízű: tejfehérje, fehér csokoládé mesterséges édesítőszerrel 20% (maltit, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), vanília), töltőanyag (polidextróz), stabilizátor (szorbitszirup), hidrolizált búzasikér, nedvesítőszer (glicerin), napraforgóolaj, növényi rostok (gumiarábikum), ásványi só*, emulgeálószer (citromsav-észter (E472c)), aromák, acidulant (citromsav), édesítőszer (szukralóz), színezőanyag (béta-karotin).
*PANSALT®.

Tápérték

Csokoládéízű:
 100 grammban45 grammban (1 szelet)
Energia1368 kJ / 328 kcal615 kJ / 147 kcal
Zsír11,1 g5,0 g
ebből telített zsír5,9 g2,7 g
Szénhidrát28,1 g12,7 g
Cukor3,9 g1,8 g
Poliolok22,9 g 10,3 g 
Rost15,1 g6,8 g 
Fehérje30,5 g 13,7 g
0,53 g0,247 g

Citromossajttorta-ízű: 

 100 grammban45 grammban (1 szelet)
Energia1390 kJ / 333 kcal625 kJ / 150 kcal
Zsír11,6 g5,2 g
ebből telített zsír5,2 g2,3 g
Szénhidrát27,8 g12,5 g
Cukor3,6 g1,6 g
Poliolok23,9 g 10,8 g 
Rost14,0 g6,3 g 
Fehérje31,9 g 14,4 g
0,57 g0,26 gFőbb előnyök

 • Fehérjében gazdag1
 • Rostban gazdag2
 • Alacsony cukortartalmú3
 • PANSALT-ot tartalmaz, így csökkentett nátriumtartalmú
Több információ

Fehérjében gazdag1
A Zinzino fehérjeszelet magas minőségű tejfehérjét tartalmaz, amely aktív életmód idején biztosítja szervezete fehérjeigényét. Az edzés utáni helyreállítási folyamat idején is hasznos, továbbá segít fenntartani az izomtömeget4.

Rostban gazdag2
A Zinzino fehérjeszelet 7 g élelmi rostot tartalmaz, amely a felnőttek számára ajánlott napi bevitel 30%-a. Az élelmi rostok jót tesznek a bélflórának, a koleszterinnek, valamint teltségérzetet biztosítanak.

Alacsony cukortartalo3
Bár a cukorban is van kalória, kevés tápértékkel rendelkezik. A cukrot ezért poliollal, egy természetes és alacsony kalóriatartalmú édesítőszerrel helyettesítettük.

Pansalt®-ot tartalmaz, így csökkentett nátriumtartalmú
Számos egészségügyi probléma kapcsolódik a túl sok só (nátrium) fogyasztásához. A PanSalt® egy olyan természetes (és alaposan tesztelt) sóhelyettesítő, amelyben a nátrium közel felét magnéziummal és káliummal helyettesítették – ez pedig különféle egészségügyi előnyökkel jár együtt. A PanSaltot a finn hatóságok is jóváhagyták a közegészségügy területén elért sikerei miatt. Az Európai Bizottság 2001 óta pedig már élelmiszer-összetevőként is elismeri.

Használati útmutató

Figyelmeztetés: Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Nyomokban tartalmazhat: tojás-, mogyoró- és szezámmagszármazékokat. Édesítőszereket tartalmaz

Tárolás: Száraz, 15-22 °C-os, napfénytől védett helyen tárolja.

Értékesítési egység: A Zinzino fehérjeszelet dobozban, 4 darabos (egyenként 45 grammos) kiszerelésben kapható. Minden szelet egyenként van csomagolva.

Kérjük, vegye figyelembe: Minden fontos információt, az összetevők listáját stb. a doboz külső oldalán saját, helyi nyelven olvashat. A szeletek csomagolásán található információt csak angolul olvashatja.

ÖSSZESZEDTÜNK PÁR FONTOS KÉRDÉST, AMIRE LEHET, HOGY TE IS KÍVÁNCSI VAGY A TERMÉKEINKKEL ÉS SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATBAN

A termékkel kapcsolatban

A Zinzino Energy Bar Nut & Seed egy szupermagokban, élelmi rostokban és fehérjében gazdag, természetes, vegán energiaszelet.

A Zinzino Protein Bar egy fehérjében gazdag, alacsony cukor és sótartalmú, természetes fehérjeszelet.

Mind a Protein Bar és az Energy Bar teljesen természetes, GMO- és vegyszermentes alapanyagokból készülnek.

Protein Bar: 1 doboz 4 db 45 gr-os fehérjeszeletet tartalmaz.
Energy Bar: 1 doboz 4 db 40 gr-os energiaszeletet tartalmaz.

Javasolt két étkezés közt, energiapótlás céljából. Fogyókúra és diéta alatt akár kiváltható vele egy-egy étkezés (pl.: tízórai, uzsonna) a nap folyamán.

Javasolt edzés vagy fizikai aktivitás után fogyasztani.

Javasolt edzés vagy fizikai aktivitás után fogyasztani.

Ez teljesen attól függ, hogy hányan fogyasszák és milyen napi adagokkal.

A termékek fogyasztása tilos azok számára, akik érzékenyek a mogyorófélékre.

A Zinzino egy svéd, innovatív étrend-kiegészítő, immunerősítő és wellness termék gyártó cég.

A vásárlással kapcsolatban

Termékeinket a weboldalunkon keresztül tudod megrendelni.

Töltsd ki állapotfelmérő kérdőívünket vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az általános szerződési feltételekben foglaltak szerint.

Javasoljuk, hogy a termék fogyasztása előtt végezd el a Zinzino felhasználóbarát száraz vércsepp tesztjét, amely segít feltérképezni szervezeted aktuális állapotát. Az egészség program végén pedig végezz kontroll tesztet.

 • Webshippy házhozszállítás futárszolgálat: 1 600 Ft
 • Csomagautomata szolgáltatások (FOXPOST) : 1 400 Ft  
 • Csomagautomata szolgáltatások (GLS): 1 600 Ft
 • Bankkártyával előre
 • Közvetlen banki előre utalás
 • Készpénzben átvételkor
 • Bankkártyával átvételkor

Kérdésed maradt? Tedd fel bátran! Segítünk!

Ismerd meg a csapatunkat! Kérj INGYENES orvosi,-szakértői konzultációt a hét 6 napján, 09:00-18:00 óra között.

Független Orvos tanácsadó

Dr Nagy Tamás

Orvosi kérdésekkel fordulj hozzám.

Orvos, Egészségügyi-Közgazdász. Tagja a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak és a Magyar Elhízástudományi Társaságnak. A Zinzino készítményei mindazoknak jó, akik jól és egészségesen szeretnek élni. A mikro-és makrotápanyagok mellett a szervezet egyensúlyára helyezi a hangsúlyt.

15 perc ingyenes konzultáció

Független Zinzino partner

Virág Katalin

 Ügyfélszolgálat

Tanácsadással, termékekkel, rendeléssel kapcsolatos kérdésekkel fordulj hozzám.

Szeretettel várom a megkeresésedet.

Mobil: +36 70 638 8180

15 perc ingyenes konzultáció

 

 

Független Zinzino partner

Lingl Márk

Termékekkel kapcsolatos kérdésekkel fordulj hozzám.

Mérnök-közgazdász. Legyen Egészséges Brand alapítója, elkötelezett egészségtudatos termékspecialista.

A Zinzino készítményei mindazoknak jó, akik jól és egészségesen szeretnek élni. A mikro-és makrotápanyagok mellett a szervezet egyensúlyára helyezi a hangsúlyt.

15 perc ingyenes konzultáció

Független Zinzino partner

Bálint Judit

 Ügyfélszolgálat

Tanácsadással, termékekkel, rendeléssel kapcsolatos kérdésekkel fordulj hozzám. 

Szeretettel várom a megkeresésedet.

Mobil: +36 70 374 3037

15 perc ingyenes konzultáció

 A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Copyright © 2021 legyenegeszseges.hu by : MarketingMaker

×

Cart

Dr. Nagy Tamás

Orvos, Egészségügyi-Közgazdász. Tagja a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak és a Magyar Elhízástudományi Társaságnak.

nagydoktor@legyenegeszseges.hu

Virág Katalin

Független Zinzino tanácsadó Termékspecialista.

viragkatalin@legyenegeszseges.hu

Lingl Márk​

Mérnök-közgazdász. Legyen Egészséges Brand alapítója, elkötelezett egészségtudatos termékspecialista

ugyfelszolgalat@legyenegeszseges.hu

+36 20 330 0425

Bálint Judit

Független Zinzino tanácsadó, a Legyen Egészséges Brand társalapítója. Termékspecialista.

balint.judit@legyenegeszseges.hu

+36 70 374 3037

TUDTAD AZT, HOGY...

TÖRZSVÁSÁRLÓI CSOMAG rendelésével ezekhez a termékekhez 40%-al olcsóbban, törzsvásárlói áron juthatsz hozzá?