A GYEREKEK 90%-a

OMEGA-3 hiányban szenved

GONDOSKODJ GYERMEKED EGÉSZSÉGÉRŐL

A GYEREKEK 90%-a

OMEGA-3 hiányban szenved

GONDOSKODJ GYERMEKED EGÉSZSÉGÉRŐL

Az alacsony omega-3 szint gyermekeknél

tanulásI ÉS EGÉSZSÉGÜGYI KOCKÁZATOT JELENT

Az omega-3 zsírsavak az egészséges táplálkozás kulcsfontosságú összetevői. Ezek az esszenciális zsírok különösen fontosak a gyermekek számára, mivel kulcsszerepet játszanak a növekedésben, fejlődésben, és számos egészségügyi előnnyel járnak.

 • támogatja és táplálja az idegsejteket, javítja a gyerekek hangulatát, segít megelőzni a depressziót
 • hozzájárul az agy egészséges működéséhez, javítja a memóriát, a verbális és tanulási képességet
 • javítja a szívműködés és érrendszer állapotát, optimalizálja a vérnyomást, segíti a vér normál kalcium és trigliceridszintjét
 • Javítja a szem egészségét, segít megelőzni a látásromlást, makuladegenerációt
 • hatékonyan kezelhető vele a hiperaktivitás és a figyelemzavar
 • növeli a hallásértést és a szótanulási készséget
 • elősegíti a jobb alvást, javítja az asztma tüneteit
 • az Omega 3 csökkenti az ADHD tüneteit. Hatékonyan javítja a figyelemhiányos, hiperaktív, impulzív viselkedési rendellenességeket, nyugtalanságot, agressziót
 • az Omega-3 gyerekeknek különösen fontos a hormonrendszerük védelmének szempontjából
 • hozzájárul a növési rendellenességek kizárásához is, segíti és javítja az izomműködést, valamint a csontok és fogazat egészségét
 • nagymértékben segíti a normál agyműködést. Ez hozzájárul a magzat és csecsemők agyi fejlődéséhez is az anya által
 • A hal és olívaolaj tökéletes összhangjának következtében, az omega-3 és a polifenolok is megfelelő mennyiségben jutnak a szervezetbe.
 • A Balance olajban használt olívaolaj több mint 350 mg polifenolt tartalmaz kilogrammonként. Ezek olyan erős antioxidánsok, melyek az olaj minőségét és a szervezet egyensúlyát is védik.
 • képes hatékonyan optimalizálni 120 nap alatt az omega 6-3 egyensúlyt
 • A Zinzino Balanceoil+ a leghatékonyabban felszívódó készítmény az összes piacon lévő omega-3 termékeket figyelembe véve.

Gondoskodj gyermeked

OMEGA-3 BEVITELÉRŐL!

Az Omega-3 egy olyan többszörösen telítetlen zsírsav, amely előállítására szervezetünk nem képes. Ezért is hívjuk esszenciális zsírsavnak, mivel csak táplálkozás útján tudjuk felvenni. Hiánya tehát akkor jelentkezik, ha nem fogyasztunk belőle életkorunknak és egészségi állapotunknak megfelelő mennyiséget. 

Az idegsejtek sejtfala rengeteg Omega-3-at, és azon belül is DHA-t tartalmaz (ha elegendő Omega-3-at fogyasztunk). A megfelelő mennyiségű DHA úgy rendezi a sejtfal összetételét, hogy az kedvező legyen a jelátvitel szempontjából. Ez rendkívül hasznos az idegsejtek közötti kommunikáció szempontjából, hiszen a jobb kommunikációból egyenesen következik, hogy gyorsan jön létre a kapcsolat a sejtek között. Ez a gyors kapcsolat nagyban támogatja a tanulási folyamatokat. 

Mivel a DHA befolyásol számos neurotranszmittert (agyi jelátvivő molekulát) is azzal, hogy egyes jeleket aktivál, míg másokat gátol, nagyon fontos, hogy szintje balanszban legyen. DHA hiányában az egyensúly felborul és olyan panaszok jelentkezhetnek, mint például a tanulási nehézségek, a figyelemzavar, étvágy problémák, depresszió vagy akár a hiperaktivitás.

A tünetek tisztázása után fontos arról is említést tennünk, hogy milyen következményei lehetnek az Omega-3 hiánynak. A már említett depresszió, ADHD és figyelemzavar kialakulása mellett számolhatunk hiperaktivitással és általános rossz közérzettel. Igen gyakori a bőrszárazság, ekcéma és a pikkelysömör kialakulása is az Omega-3 hiányos gyermekek körében. Akárcsak a látásélesség romlása és a látóidegek károsodása. Ám a legáltalánosabb tünet az immunrendszer legyengülése és a fertőzésekre való fogékonyság.

Az Omega-3 a fentiek elkerülése érdekében pótolható

Az Omega-3 szerepe lényegében minden életszakaszunkban kiemelt fontosságú, egészen magzati kortól az idős korig. Agyi és neurológiai fejlődésünk szempontjából, valamint a korral járó állapotromlás fékezése végett is érdekes, hogy elegendő Omega-3-hoz jusson szervezetünk. Egy kezdődő kis élet számára az Omega-3 bevitele már a várandósság alatt is fontos. Éppen ezért ajánlott a kismamáknak különös gondot fordítani Omega-3 bevitelükre. Ezzel számos fejlődésbeli és genetikai rendellenesség elkerülheti a kis bébiket.

Az Omega-3 bizonyítottan jól hat a gyermekek koncentrációképességére, tanulási folyamataikra. Mindamellett, hogy támogatja az agyukat, az idegrendszerüket és a látásukat is. Arról nem is beszélve, hogy az Omega-3 szedése egyes vizsgálati eredmények szerint védelmet jelenthet az allergia kialakulásával szemben is. Az Omega-3 megtalálható a zsíros vadvizi halakban, lazac, makréla, hering, szardínia olajos magvakban, olivabogyó.

Ám ezekből igen sokat kell ennie gyermekünknek, ha szeretnénk hatékonyan gondoskodni az Omega-3 pótlásáról. Ezért javasolt inkább olyan étrend-kiegészítő napi fogyasztása, mint a Zinzino BalanceOil+ termékcsalád készítményei.

Állítsd helyre gyermeked Omega-3 szintjét és hozd balanszba Omega-6:3 egyensúlyát!

A ZINZINO BALANCEOIL+

jótékony hatásai gyermekek számára

JAVÍTHATJA AZ ADHD TÜNETEIT

Javítja a hiperaktivitást, a figyelemzavart és a memóriazavart. Segít a fentiekből adódó tanulási nehézségek leküzdésében. Frissíti az elmét.

ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

Támogatja a gyerekek védekezőképességét a fertőzésekkel, kórokozókkal szemben.

TÁMOGATJA A NYUGODT ALVÁST

Kiegyensúlyozottá teszi a gyermekeket, amely támogatja a nyugodt, pihentető alvás megvalósulását a kicsiknél.

CSÖKKENTHETI AZ ASZTMA TÜNETEIT

Magas EPA és DHA tartalmával csökkentheti az asztma agresszív fulladással, köhögéssel és mellkasi fájdalommal járó tüneteit.

GYULLADÁSCSÖKKENTŐ HATÁSÚ

Csökkenti a szervezetben jelentkező krónikus és akut gyulladásokat és azok kellemetlen tüneteit.

ELTÜNTETHETI AZ EKCÉMÁT​

Jól kezelhető vele az ekcéma és az ahhoz hasonló gyermekkorban gyakran jelentkező bőrbetegségek.

MEGBÍZHATÓSÁG

A BalanceOil+ termékcsalád nemcsak a fogyasztók bizalmát és elégedettségét vívta ki magának. Számos olyan certifikációval rendelkezik a termék, amely klinikailag igazolja hitelességét és hatékonyságát. Olyan szaktekintélyek és kutató orvosok állnak a márka mögött, mint például Prof. Dr. Paul Clayton, farmakológus és a világ egyik legelismertebb táplálkozástudósa. Csatlakozz te is a magyar fogyasztók 48 000+ fős törzsvásárlói táborához.

Mitől gyerekbarát a

A ZINZINO BALANCEOIL+

KELLEMES ÍZE VAN​

A Zinzino BalanceOil+ kellemes ízekben kapható, így az Omega-3 készítményekre jellemző halas ízjegyeket nem fogja felfedezni gyermeked, főleg ha a vegán vagy a vízoldékony terméket választjátok.

NINCS TÚL OLAJOS ÁLLAGA

A BalanceOil+ termékcsaládnak könnyebb a textúrája, mint az átlag halolaj készítményeknek. Fogyasztás után nem hagy maga után olajos érzetet a szájban és nem terheli meg a kicsik gyomrát sem.

KELLEMES ILLATA VAN

Mivel a BalanceOil+ vadon fogott kishalakból és betakarítás előtti extraszűz olívaolajból készül, így fogyasztásakor nem kell számolnunk a halolajokra jellemző kellemetlen szagokkal.

KÖNNYŰ ADAGOLNI

Mivel fogyasztását testtömeg-kilogrammonként határozták meg, így adagolása minden korban rendkívül egyszerű. Így a javasolt mennyiség 0,15 ml/kg.

BEADÁSA EGYSZERŰ

A Zinzino BalanceOil+ egy olyan étrend-kiegészítő, amit könnyen bevesznek a gyerekek. Sokan magában fogyasszák, de a legtöbb kicsi vízzel, dzsúzzal, smoothie-val szereti.

TERMÉSZETES

Organikus alapanyagokból készült, melyek megbízható gazdaságokból származnak. Kizárólag természetes aromákat tartalmaz és nincsen benne ételszínezék vagy más adalékanyag.

A legfontosabb tápanyagok hiánya

így hat a sejtjeid egyensúlyára

Omega 6:3 nincs egyensúlyban

Omega 6:3 egyensúlyban van

A Balanceoil+ segít neked a szervezeted omega 6:3 egyensúlyának visszaállításában 120 nap alatt!

Gondoskodj gyermeked OMEGA-3 beviteléről 3 lépésben!

1. Lépés

Mielőtt megkezdenéd gyermekednél a Zinzino BalanceOil+ kúrát, ne felejtsd el megmérni testsúlyát.

2. Lépés

Szorozd meg a testsúlyát 0,15-tel.

3. Lépés

A kiegészítőként vásárolható mérőkupak segítségével adagold ki a testsúlyának megfelelő mennyiséget.

RENDELD MEG GYERMEKED KEDVENC ÍZÉBEN, HOGY JÓL INDULJON A REGGELETEK!

HISZÜNK A TERMÉKEINKBEN. DE A LEGNAGYOBB AJÁNDÉK ÜGYFELEINK VISSZAJELZÉSE.

Ismerd meg a Zinzino

Tudományos Tanácsadó Testületetét

A világ legjobb wellness és táplálkozástudományi szakemberei, akik kidolgozták a rendszert, amely tesztek alapján kifejlesztett étrend-kiegészítőkből áll. Célunk az Omega-6 és Omega -3 zsírsavak helyes egyensúlyának visszaállítása és megtartása táplálkozási tanácsok, illetve magas színvonalú termékek segítségével.

DR. PAUL CLAYTON

Dr. Clayton úttörő szerepet tölt be az élelmiszerek és növényi összetevők farmakológiai hatásainak tanulmányozásában és annak vizsgálatában, hogy azok hogyan hatnak az egészségre és a fizikai teljesítményre. PhD fokozatát neurofarmakológiából szerezte az Edinburgh-i Egyetemen.

DR. ANGELA M. RIZZO​

Dr. Rizzo a lipidek biokémiájának szakértője. A Milánói Egyetem biokémia professzora. Számos publikációja jelent meg többek
között a Journal of the American College of Nutrition és a Nutrition Journal szakfolyóiratokban.

OLA EIDE

Mr. Eide az iparágban vezető szerepet játszó BioActive Foods AS alapítója. Számos vezetői posztot töltött be: többek között a norvég és a skandináv élelmiszeripari kutatási program igazgatótanácsának elnökeként, a Mills DA innovációs igazgatójaként, illetve a Tine norvég tejgyár kutatás-fejlesztési igazgatójaként.

DR. ANANTHARAJ ABRAHAM

Dr. Abraham több mint 40 évnyi tapasztalattal rendelkezik az egészség és a táplálkozás területén. 1974-ben diplomázott orvosként és állami kórházakban és az orvostudomány több ágában is tapasztalattal rendelkezik. 2016-tól 2019-ig Dr. Abraham a Nestlé malajziai leányvállalatánál dolgozott orvosi tanácsadóként.

Miért válaszd a Zinzino Omega-3 Balanceoil+ -t?

ELSŐ A MINŐSÉG

A  legjobb minőségű termékeket kínáljuk, követve egy új tudományág, az ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY elveit. Olyan ételekből származó aktív tápanyagokat használunk, amelyek segítenek leküzdeni modern életünk velejáróját, szervezetünk felborult egyensúlyi állapotát.

A Zinzino Balanceoil+ Omega-3, Omega-7, Omega-9 zsírsavat tartalmazó halolajak, természetes polifenolok, GMO-mentes természetes tokoferolok és extraszűz olívaolaj összehangolt keveréke, amely segít abban, hogy megfelelő mennyiségű omega-3 legyen a szervezetedben – az omega 3-6 arányt is figyelembe véve – ezáltal megelőzze a gyulladásokat.

A Zinzino Balanceoil+ a leghatékonyabban felszívódó készítmény az összes piacon lévő omega-3 termékeket figyelembe véve.

Ez az egyetlen termék, amely természetes polifenolokat, tokoferolokat tartalmaz, ami a legnagyobb mértékű felszívódást biztosít az omega-3 zsírsav számára. A hatóanyag -EPA, DHA- tekintetében a Balanceoil+ tartalmazza az egyik legnagyobb mennyiséget a forgalomban lévő termékek közül.

Biztonságos, és megbízható.

Az Északi tenger feldolgozatlan apróhalaiból (makréla, szardínia, szardella), Illetve vegán változat esetében, tengeri mikroalgákból nyerik ki az olajat, amely egy olyan finomítási eljáráson megy keresztül, ahol eltávolítják a különféle szennyeződéseket. Ezek az olajok nem tartalmaznak sem nehézfémeket, sem méreganyagokat. A gyártó az élelmiszerekre, gyógyszerekre és termelésre vonatkozó valamennyi előírást maradéktalanul betartja. Különösen szigorú előírásokat alkalmaz az EPA és DHA tekintetében. Kisbabáknak, állapotos nőknek adható.

“Nincs még egy ilyen termék a piacon, de még ehhez hasonló sincs.”

Az áhított eredmény eléréséhez legalább 6-8 hónapra van szükség

Balanceoil+

100 ml

8.866 Ft

6.900 Ft

1.966 Ft megtakarítás

Balanceoil+

300 ml

20.956 Ft

16.900 Ft

4.056 Ft megtakarítás

Ha ön az előfizetést választja, mi (Bank) havonta levonjuk a következő termékei árát a megadott bankszámláról, és automatikusan küldjük a megjelölt címre. Önnek nincs más teendője, csak a futártól átvenni a csomagot.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Összetevők:

Halolajok (szardellából, makrélából, szardíniából), hidegensajtolt olívaolaj, vegyes tokoferolok (antioxidánsok), természetes aromák*, D3-vitamin (kolekalciferol).
* természetes vaníliaíz * természetes citromíz * természetes narancs-citrom-menta íz * természetes grapefruit-citrom-lime íz.

Tápérték

 Tápérték és hatóanyag-tartalom:12 ml
Halolaj6627 mg
Omega-3 zsírsavak2478 mg
   ebből C20:5 (EPA)1283 mg
   ebből C22:6 (DHA)683 mg
Olívaolaj4092 mg
   ebből olajsav (omega-9)3069 mg
   ebből polifenol3,5 mg
D3-vitamin (RV* 400%-a)20 ug
RV = a referenciaérték 

Főbb előnyök

 • Hozzájárul a normál agyműködéshez, mivel  a napi adag 700 mg DHA-t tartalmaz
 • Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, mivel a napi adag 20 µg D3-vitamint tartalmaz
 • Segít fenntartani a szervezetben az EPA és DHA elegendő szintjét
 • Segít fenntartani a szervezetben az omega-6 és az omega-3 megfelelő szintjét
 • Segít fenntartani a szervezetben a polifenolok szintjét, így megvédve a vérzsírokat az oxidatív stressztől
 • Támogatja a szem egészséges és megfelelő működését, mivel 700 mg DHA-t tartalmaz.
 • Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához, hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és szerepet játszik a sejtosztódásban, mivel a napi adag 20 µg D3-vitamint tartalmaz
 • Hozzájárul a vér normál trigliceridszintjéhez, a normál vérnyomáshoz és a vér normál kalciumszintjéhez

BalanceOil+: hal és olívaolaj tökéletes egyensúlyban, igazolt eredményekkel.A BalanceOil+ termékben található tudományos összetétel ötvözi az egyedülálló halolaj minőséget kedvező mennyiségű omega-3-mal és omega-7-tel, valamint egy tudományosan igazolt olívaolaj-mértéket, amely nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, fitotápanyagokat és omega-9-et, és így hozzájárul az omega-3 lipidek fokozott oxidatív stabilitásához.4 A polifenolok az Omega-3 molekulákhoz kötődnek, és hatékony antioxidánsokként működnek, megakadályozva a lipidek oxidálódását4 Az olívaolaj polifenoljai a halakban természetesen jelenlévő polifenolokat utánozzák, és a törékeny Omega-3 a testen keresztül továbbítják, amíg biztonságosan a sejtmembránokba nem jutnak. A polifenolok és a tengeri lipidek erősen szinergikus módon működnek együtt, lehetővé téve a szervezet számára, hogy az biztonságosan felszívja, beállítsa és fenntartsa az omega-3-szintet a szükséges 8% fölötti szintre, ami szükséges az omega-6:3 egyensúly 3:1 alatti értékre történő beállításához. Az átlagos omega-6:3 arány azoknál az embereknél, akik nem szednek omega-3-tartalmú étrend-kiegészítőket, Észak-Európában 12:1, Európában 15:1, az USA-ban pedig 25:1, derül ki a világ legnagyobb esszenciális zsírsavakat tartalmazó adatbázisának kutatása alapján, amelyhez 600 000+ tesztet elemeztek a Vitas Analytical Services független laboratóriumában. A BalanceOil+ készítmények 120 napig történő szedése után az összes földrajzi régióban az átlagos arány 3:1 alatti.

Spanyol extraszűz olivaolaj a BalanceOil+ termékben.A BalanceOil+ a spanyol Picual olajbogyó extraszűz olajából készül, amelyet nagy omega-9- és rendkívül magas antioxidánstartalma miatt választottunk ki. Omega-9 (olajsav) hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.4 Az olajbogyó szüret előtti minőségű. A feldolgozás során a kimagozott bogyókat hidegen sajtoljuk, ami omega-9 olajsavban és antioxidánsokban (úgynevezett polifenolokban) gazdag (több mint 750 mg/kg) extraszűz olívaolajat eredményez. Mindkettőnek számos jótékony hatása van.15 A polifenolok megvédik a BalanceOil+-t a palackban, de ami még fontosabb: a sejtjeinket is.

Természetes tokoferolok.Az étrend-kiegészítőkben általában vegyes tokoferolokat használnak antioxidánsként. A BalanceOil+-ban felhasznált természetes tokoferolok kifejezetten GMO-mentes, erősen finomított szójaolaj desztillátumokból készülnek, amelyekből a további finomítás során teljesen eltávolítjuk a szójafehérjét. Ez azt jelenti, hogy a készítmény nem tartalmaz allergéneket. A BalanceOil+ jellemző összetétele: alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok.

Tiszta D3-vitamin.BalanceOil+ D3-vitamint (kolekalciferol) tartalmaz. Lanolinból, a juhok gyapjújában természetesen előforduló zsírból származó természetes D3 vitamint használunk. A D3-vitamin előállítása úgy történik, hogy annak előanyagát kivonjuk a lanolinból. Ezután az anyag kémiai szerkezetét ultraibolya (UV) fénnyel megváltoztatjuk és aktiváljuk. Ez a kémiai eljárás hasonló ahhoz a folyamathoz, ami az emberi bőrben játszódik le, amikor az D3-vitamint termel a napfény hatására.

Használati útmutató

Javasolt felhasználás: 0,15 ml / testtömeg-kilogramm. Az adagolást a testtömeg alapján kell beállítani. 50 kg testtömegű felnőttek: napi 7,5 ml. 80 kg testtömegű felnőttek: napi 12 ml. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást.

Figyelmeztetés: Ha vérhígító gyógyszert szed, konzultáljon orvosával a BalanceOil+ használatának megkezdése előtt.

Tárolás: A bontatlan üvegeket sötét, száraz helyen, szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben kell tárolni. A felbontott palackok hűtőszekrényben tároladók, és 45 napon belül felhasználandók. 4 °C alatti hőmérsékleten a termék az olívaolaj megdermedése miatt zavarossá válhat. Szobahőmérsékleten ez a zavarosság ismét megszűnik. Gyermekektől elzárva tartandó!

Összegyűjtöttünk néhány gyakran felmerülő kérdést, ami esetleg téged is foglalkoztat.

Az Omega-3-mal kapcsolatban

Az Omega-3 egy többszörösen telítetlen esszenciális zsírsav, melynek előállítására az emberi szervezet nem képes.

Az Omega-3-nak három fő típusa van, melyek a(z):

 • alfa-linolénsav (ALA);
 • az eikozapentaénsav (EPA);
 • és a dokozahexaénsav (DHA).

Az ALA számos növényi élelmiszerben megtalálható, ám szervezetünkben nem aktív. Az EPA és a DHA legfőbb forrását a hidegvizi, zsíros húsú halak jelentik. Mindkettőre nagy szüksége van szervezetünknek az egészséges működéshez.

 • bőrirritáció
 • hajhullás
 • szemszárazság
 • látásromlás
 • depresszió
 • rossz közérzet
 • kimerültség
 • alvászavar
 • szív és érrendszeri betegségek kialakulásának növekvő kockázata
 • az agyat és az idegrendszert érintő betegségek kialakulásának növekvő kockázata
 • gyermekeknél az ADHD kialakulásának, tünetei felerősödésének kockázata
 • figyelem- és magatartászavar
 • depresszió és pánikbetegség kialakulásának kockázata
 • látásromlás, látóideg károsodás, glaukóma
 • immunrendszer legyengülése, fertőzésekre való fogékonyság
 • daganatos megbetegedések kialakulásának kockázata
 •  
 • A legtöbb kutatószervezet állásfoglalása szerint gyermekek esetében a napi szükséglet: 120-1300 mg kombinált EPA-DHA.

  Egészséges felnőtt esetében ez az érték: 900-3000 mg kombinált EPA-DHA.

  Míg krónikus és gyulladásos betegségben szenvedők, továbbá várandósok és szoptatós anyukák esetében: a szokásos adag 200 mg-mal történő emelése javasolt.

 • Igen. Fontos a napi adag precíz és szigorú betartása, ugyanis az Omega-3 túladagolása kockázatos lehet immunrendszerünk, illetve szív- és érrendszerünk egészségére nézve.

A vásárlással kapcsolatban

Termékeinket a weboldalunkon keresztül tudod megrendelni.

Töltsd ki állapotfelmérő kérdőívünket vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az általános szerződési feltételekben foglaltak szerint.

Javasoljuk, hogy a termék fogyasztása előtt végezd el a Zinzino felhasználóbarát száraz vércsepp tesztjét, amely segít feltérképezni szervezeted aktuális állapotát. Az egészség program végén pedig végezz kontroll tesztet.

 • Webshippy házhozszállítás futárszolgálat: 1 600 Ft
 • Csomagautomata szolgáltatások (FOXPOST) : 1 400 Ft  
 • Csomagautomata szolgáltatások (GLS): 1 600 Ft
 • Bankkártyával előre
 • Közvetlen banki előre utalás
 • Készpénzben átvételkor
 • Bankkártyával átvételkor

A termékkel kapcsolatban

A BalanceOil+ egy Omega-3 és D-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő termékcsalád.

A normál termékcsalád: Hidegvizi vadon élő halakból és olívabogyóból.

Vegán termék: Mikroalgákból és olajbogyóból.

 • Citrom
 • Vanília
 • Grapefruit-citrom-lime
 • Narancs-lime-menta

100 és 300 ml kiszerelésben.

A BalanceOil+ termékből a napi javasolt adag testtömeg-kilogrammonként 0,15 ml.

Mint a legtöbb étrend-kiegészítőt, így a BalanceOil+ terméket is javasolt minden nap hasonló időben bevenni. Mi a reggeli órákat javasoljuk fogyasztására.

A bontatlan terméket sötét, száraz helyen javasolt tárolni. A felbontott palackot pedig 4°C-on, hűtőszekrényben kell tárolni. Gyermekektől elzárva tartandó.

Ez teljesen attól függ, hogy hányan fogyasszák és milyen napi adagokat fogyasztanak belőle.

A felbontástól számított 45 napon belül el kell fogyasztani a terméket.

Mindenkinek javasoljuk, hogy egyeztessen a kúra megkezdése előtt kezelőorvosával, különösen azok, akik vérhígító gyógyszert szednek.

A Zinzino egy innovatív étrend-kiegészítő gyártó cég.

Kérdésed maradt? Tedd fel bátran! Segítünk!

Ismerd meg a csapatunkat! Kérj INGYENES orvosi,-szakértői konzultációt a hét 6 napján, 09:00-18:00 óra között.

Független Orvos tanácsadó

Dr Nagy Tamás

Orvosi kérdésekkel fordulj hozzám.

Orvos, Egészségügyi-Közgazdász. Tagja a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak és a Magyar Elhízástudományi Társaságnak. A Zinzino készítményei mindazoknak jó, akik jól és egészségesen szeretnek élni. A mikro-és makrotápanyagok mellett a szervezet egyensúlyára helyezi a hangsúlyt.

15 perc ingyenes konzultáció

Független Zinzino partner

Virág Katalin

Ügyfélszolgálat

Tanácsadással,termékekkel rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel fordulj hozzám.

 Szeretettel várom a megkeresésedet.

Mobil: +36 70 638 8180

15 perc ingyenes konzultáció

Független Zinzino partner

Lingl Márk

Termékekkel kapcsolatos kérdésekkel fordulj hozzám.

Mérnök-közgazdász. Legyen Egészséges Brand alapítója, elkötelezett egészségtudatos termékspecialista.

A Zinzino készítményei mindazoknak jó, akik jól és egészségesen szeretnek élni. A mikro-és makrotápanyagok mellett a szervezet egyensúlyára helyezi a hangsúlyt.

15 perc ingyenes konzultáció

Független Zinzino partner

Bálint Judit

Ügyfélszolgálat

Tanácsadással,termékekkel, rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel fordulj hozzám.

 Szeretettel várom a megkeresésedet.

Mobil: +36 70 374 3037

15 perc ingyenes konzultáció

 A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Ászf | Adatvédelmi tájékoztató| Szálítási feltételek | Impresszum |

Copyright © 2021 legyenegeszseges.hu by : MarketingMaker

×

Cart

Narancs - citrom - menta

Grapefruit - citrom - lime

Dr. Nagy Tamás

Orvos, Egészségügyi-Közgazdász. Tagja a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak és a Magyar Elhízástudományi Társaságnak.

nagydoktor@legyenegeszseges.hu

Virág Katalin

Független Zinzino tanácsadó Termékspecialista.

Lingl Márk

Mérnök-közgazdász. Legyen Egészséges Brand alapítója, elkötelezett egészségtudatos termékspecialista

Bálint Judit

Független Zinzino tanácsadó, a Legyen Egészséges Brand társalapítója. Termékspecialista.

balint.judit@legyenegeszseges.hu

+36 70 374 3037

TUDTAD AZT, HOGY...

TÖRZSVÁSÁRLÓI CSOMAG rendelésével ezekhez a termékekhez 40%-al olcsóbban, törzsvásárlói áron juthatsz hozzá?